2013. április 10., szerda

Hortenzia gömb...

Egy kicsit elvesztem,de most újra előkerültem.2,5 év után ismét dolgozok és még bele kell rázódni az új-régi dolgokba...Nagyon jól esik,hogy van akinek hiányzok,ígérem mindent megteszek,hogy sűrűbben jelentkezzek!Most megmutatom Nektek,hogy mit készítettünk az elmúlt néhány napban.
Emerenciánál láttam hasonló,virágokból készített gömbdíszt és már akkor is nagyon tetszett...és milyen az élet,az egyik kolléganőmnek is egy ilyen dísz lett a kedvence már régebben:)Hát fogtuk magunkat és nekiláttunk a mi díszünket elkészíteni!
Kiválasztottuk a színes papírokat,amelyekből 7x7 cm-s négyzeteket vágtunk ki.Majd mindegyiket 2x összehajtottuk(pici négyzetre) és így rajzoltuk rá a virágszirmot,amit kivágtunk.A papírt kihajtva megkaptuk ezeket a hortenziához hasonló pici virágokat.Kedves barátnőmtől(Flórától) kaptam egy hungarocell gömböt,így még boltba sem kellett mennem és már indulhatott is a munka!Gombostűre gyöngyöt tettünk,így szúrtuk át a virágokat és rögzítettük őket a hungarocellre...(vékony szatén szalagok is tettünk a virágok közé-így majd fel lehet akasztani a gömböt),míg teljesen befedtük azt.Két napig tartott(csak az alvási idő alatt "dolgoztunk"),de ma készen lett és végre gyönyörködhettünk benne:))


Nekem nagyon tetszik,olyan jó kedvem lett tőle ma délután!Holnap pedig a helyére kerül:))

Más is készült(virágos koszorú és locsoló kanna),de azok a képek elvesztek:( Majd újra fotózok és akkor felteszem azokat is ide!Persze,csak akkor  ha érdekel valakit...

6 megjegyzés:

 1. Ez felhívás keringőre? D:)) már hogy ne érdekelne!!!! Nagyon szép dísz lett!!! Te hiányoztál oda! Most már mehet a munka! Fényképezni ezeRRel!!! Pusz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!Persze,hogy felhívás volt...:)))És nagyon örülök,ha érdekelne,ezért igyekszem lefényképezni az elkészült díszeket és meg fogom majd mutatni!Megy is a munka amikor csak lehet...! Puszi

   Törlés
 2. Örvendek, hogy jelentkeztél, nem is üres kézzel, hanem csodálatos remekművel! Gyönyörűek a színek, meg minden!Gratulálok!

  Nem tudtam, hogy visszatértél dolgozni! Erőt és kitartást kívánok!Pussz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen és örülök ,ha Neked is tetszik:))
   Igen,ismét dolgozok!!Igyekszem mindenhol helyt állni,remélem idővel belerázódunk az új napi rendbe!Azért Titeket sem akarlak elhanyagolni,majd kialakul lassan mindennek a helye és ideje:)
   Remélem azért velem maradtok,még ha mostanában ritkábban is leszek itt!Puszillak

   Törlés
 3. Nem lehet egyszerű dolgod mostanság az biztos, de ez semmit nem változtat azon, hogy ne lennénk hűségesek!!!:))) Jó ötlet a gyöngy a gombostű végén, szép lett!!!:))) Pihenjél is azért!;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit sűrűbbek lettek a napok,de azért minden rendben van!Lassan belerázódunk...:)
   Nagyon örülök,hogy írtál,jól esnek kedves szavaid!!!KÖSZÖNÖM,hogy itt vagy:)A pihenés az micsoda???:)))

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...