2013. március 30., szombat

Tavaszi virágos ablakdíszek...

Ma már egy kicsit jobb volt az idő és végre elolvadt a hó!!!!!!!Újra látszanak a virágaim...Igaz,kicsit megszenvedték a későn jött telet,de remélem hamarosan új erőre kapnak,ha az idő is úgy akarja:))Virágos ablak díszeket fogunk jövőhéten készíteni,ezért kutattam ilyen sablonok után az interneten(csak,hogy legyen valami újdonság is a régi minták mellé!)Találtam is nagyon szépeket és gondoltam itt összegyűjtöm,azokat amelyek tetszenek:így esetleg másnak is segíthetek:)

Virág girland:

Forrás
Forrás

Forrás

Forrás

ForrásVirágok kacsákkal(sablonnal):
Forrás


Virágok keretben:
Forrás

Forrás


Hasonló filigránokat készítettem tavaly:

Forrás

ForrásPersze még nagyon sokat lehet találni,de én úgy gondolom,nekünk elég lesz ennyi egyenlőre.A gyerekek mellett,kevés idő jut az alkotásra(csendes pihenő)...,így egy darabig el leszünk foglalva,ha mindet meg szeretnénk csinálni,és még vannak régebbi minták is elraktározva...:)))
Remélem találtok köztük olyat ami tetszik nektek,de ha nem az sem baj.Én azért viszem a kolléganőimnek a sablonokat:))6 megjegyzés:

 1. Drága Belli! Pillangó nélkül nem élet az élet!!!:))) Köszönöm,mentettem!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így érzek mostanában!!!!Nagyon örülök,hogy tudtam olyat mutatni,ami tetszik Neked:))))Köszönöm,hogy írtál!!!

   Törlés
 2. Hát meg varrás nélkül sem...az úgy megtetszett!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon-nagyon tetszettek!Talán az egyik legjobb ötletünk volt:)))

   Törlés
 3. Egyik szebb, mint a másik. Köszönöm, hogy összegyűjtötted őket! A kacsásra dobbant legnagyobbat a szívem... talán elkészítem, csak időfüggő az egész:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem el tudod készíteni és majd mi is láthatjuk:))Az idővel én is hadilábon állok...,mindig kevés!De azért ami nagyon fontos az mindig sikerül:))

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...