2014. március 19., szerda

Elkészültek a tavaszi dekorációk

Már a farsangi mulatság után neki láttunk a tavaszi díszek készítéséhez.Nagyon vágytam,vágytunk a színekre,a melegre és a TAVASZRA!,ami mostanra megérkezett! :)))

Pillangók...minden mennyiségben :))

 
 
 

Virágok,"bogarak",madárkák... :)

 

 

És az elmaradhatatlan filigránok...,bár nem a legjobban sikerült kép,még én is rajta vagyok,de csak ezt találtam.Remélem elnézitek ezt nekem. :)





13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett mindegyik. Ügyesek vagytok. Biztos a gyerekek is jól érzik magukat egy ilyen hangulatos teremben. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,aranyos vagy!Olyan édesen tudnak örülni minden új dolognak,hogy már csak ezért is csinálunk mindig valamit! :))

      Törlés
  2. Nagyon szép tavaszi termetek lett!Ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés
  3. Sa aveti o primavara frumoasa!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek lettek, elhiszem, hogy a gyerekek nagy boldogsággal fogadják!!!:) Nálunk sem ártana már valami tavaszi dekoráció...vártam, hátha valaki...!!!:))) Olyan fáradt vagyok, hogy néha alig tudom a szemem nyitva tartani :). Köszönöm ezeket a csodás képeket, jó látni, hogy másnál milyen szép a csoport, millió puszika Neked!!!:))) Pillangó Kedvelők Klubja!!!:)))))))))))))))))))))))))))))) Belehúzok én is;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Pillangó Kedvelők Klubja"...hát ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemcsak az én csoportomban vannak ezek a díszek,más csoportszobából is válogattam,mert mindig együtt készítjük őket....sok a hasonlóság,nagyon egyforma az ízlésünk a kolléganőkkel...:)))A fáradsággal én is sokszor küzdök,főleg reggel:))))))Jó munkát kívánok neked,biztosan szépeket fogsz te is készíteni!!Puszillak drága Márti! :)))))

      Törlés
  5. Hát csodaszép ez a sok színes pillangó!!! Nekem is kedvenceim:))) Ügyesek az óvónénik!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Beatrix!Akkor Téged is szeretettel köszöntelek a "Pillangó Kedvelők Klubjában" ... :)))
      (kicsit föntebb írta ezt a klassz nevet Hétalvóka-Márti)! Köszönöm,hogy írtál!Remélem máskor is meglátogatsz és találsz ismét kedvedre valót!Üdvözlettel:Belli

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...