2014. június 19., csütörtök

Levendula imádat van nálam is...

Szerencsére van is sok-sok virágom,jó pár évvel ezelőtt az első bokrokat a drága barátnőmtől kaptam :) ...
Egyik délután "elkapott a hév" és egy bokrot megnyírtam...aztán megtisztítottam a virágok szárait...majd elkezdtem a koszorút megfonni :)







 Kicsit "foghíjas" lett szegényke...és még lehetett volna sűrűbben is tenni a virágokat...,de majd a következő szebb lesz :)
Készült még egy másik fajta koszorú is...szőlőágakból összekötött keretre kis csokrokat kötöttem fel szépen sorba...IMÁDOM! :)
Ilyen még biztosan készülni fog még...












12 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ nagyon szépek lettek,irigykedek mert nekem nincs sok levendulám és ami van tuti nem fut ki egy koszorút sem!De azért megnézem még ma!És jövőre ültetek még egy pár bokrot!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,aranyos vagy!Ültess csak,olyan szépséges, és az illata... nem nagyon lehet vele betelni! :)))

      Törlés
  2. Gyönyörűek!!! Kicsit "irigykedve" nézem a sok-sok levendulát. Én tavaly ősszel ültettem három kis bokrot, összesen csak 10-15 szál van rajtuk. Sajnálom leszedni, de nagyon élvezem az illatát. Talán egy illatpárnára majd elég lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!Ne sajnáld,mert ha illatpárnát készítesz belőle,akkor még nagyon sokáig élvezheted az illatát! :)))

      Törlés
  3. Nagyon szépeket alkottál! Én is "irigy" vagyok!

    VálaszTörlés
  4. Én még "irigyebb" vagyok, mert 3 bokrot ültettem én is, és egy sem maradt meg. Így marad a képek nézegetése. Ügyes vagy, szépeket alkottál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Icu!Nekem is volt olyan év,hogy nem maradt meg amit ültettem,de azért ne add fel :) Lehet,hogy a helyet nem szereti....,esetleg máshova próbáld meg.Remélem sikerrel jársz,ha ismét ültetsz. :))

      Törlés
  5. Jaj ügyes vagy te!!! Csak ültessél és szaporodjál! D:)) én tegnap kaptam körmözés után egy kedves vendégtől levendula illatzsákot" és annyira jó mert időm nincs csinálni... Meg hulla is vagyok hozzá... Pedig imádom... Hétvégén kiugoehatunk a birtokra aztán szedjél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi,te meg nagyon aranyos!A te ügyességed mellett ez eltörpül,de azért igyekszem :)
      Most is szaporítottam,illetve megpróbálom,dugdostam le vagy 10-12 virágot,hátha sikerül...A birtokra meg nagyon szívesen mennék,remélem hétvégén össze tudunk hangolódni,kicsit dumcsizni,lazulni..... :))) Puszi

      Törlés
  6. Nagyon izgalmas, különleges ez a két korszorúforma, ilyent még nem láttam, de most megjegyzem magamnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "kör" az magából a levendulából van fonva,a másik pedig csak úgy találomra készült.Nekem az utóbbi lett a kedvenc! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...