2014. november 27., csütörtök

Egyszerű angyalka

Csak hungarocell kúp(amit vastagabb kartonból is lehet készíteni),hungarocell golyó,spárga és ragasztó....na meg egy kis csipke,dísz,apró anyagdarab... és máris ilyen aranyos,egyszerű angyalokat készíthetünk.Karácsonyfa díszként is remek lehet,de ajándéknak is szuper! :))

Forrás

2014. november 24., hétfő

"Mézike" koszorú - kartondobozból

Megláttam és rögtön beleszerettem!!!!!! Olyan cuki ez a kis "mézeskalácsbaba" ... nem lehet nem szeretni,legalábbis én így érzem! :)
Az ötletet ITT láttam, mézike sablont az interneten kerestem,aztán rajzoltam-vágtam,festettem(fehér temperával),végül koszorú formába rendeztem a kész formákat és ragasztó pisztollyal összeragasztottam őket.Már csak egy kis szalag(köszi barátném!) és KÉSZ!!!! :))) Állandóan mosolygok ha rájuk nézek.... :))
Holnap mehet is már az oviba,Dóri legnagyobb örömére! :)

Már a következő koszorú alapjai is várják a festést....:))) Jó ha az ember lányának a férje is kreatív és szeret segíteni!!!

2014. november 10., hétfő

Kukoricából tök :)

Lassan összefolynak a napok,sok minden történik és sajnos a legkevesebb idő a blogra jut... :(
De azért mindig alkotunk valamit a kicsikéimmel a bölcsiben,akik nagyon élveznek minden újdonságot amit mutatok nekik.Olyan édesek amikor egy-egy dologra rácsodálkoznak.... :)))És nagyon lelkesek is,ami nekem rettenetesen nagy boldogság!!!
Most is nagyon késő van már,de úgy gondoltam a mai nap "termését" meg kell mutatnom Nektek is:)
A tök sablonokat előre megrajzoltam,ragasztóval bekentem,ők pedig a kukorica szemeket válogatták és nyomkodták a papírra.... így lett a kukoricából tök! :)))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...