2013. március 19., kedd

Húsvéti díszek ablakba....

Hiába van még oda kint hideg,én már nagyon tavaszias hangulatban vagyok.Ráadásul hamarosan itt van a húsvét és én még nem készítettem semmit...Az interneten nézelődve bukkantam erre  az oldalra,ahol nagyon sok húsvéti ötletet találtam.Néhány ablakképet mutatnék Nektek,amiket itt találtam,de ezeken kívül még nagyon sok szép és kreatív ötletet találhattok. Szerintem nagyon cukik:))Nektek is tetszenek??

10 megjegyzés:

 1. Jaj de aranyos ablak díszek! Ablakodba is megfelelnének!!! Nézd Belli én is mit találtam! Hát mindjárt megveszek! Olyan édesek... Hát erről beszéltem neked! Mini horgolt babócákról! Pusz! Gyertek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megyünk:)))Mindenképpen hozzá kell fognom tavaszi és húsvéti díszeket készíteni!Örülök,ha Neked is tetszenek!Puszi

   Törlés
 2. Köszönjük a szép ablak díszeket, persze a linket is!Jó munkát kívánok, közeleg húsvét, gyorsak kell lennünk, én is hátra vagyok maradva a munkával:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen Emerencia!A lemaradást ne is említsd,mert én még nem is készítettem semmit...Remélem Neked azért sikerül behozni a lemaradást:)Jó munkát kívánok hozzá!Örülök,hogy itt voltál:)))

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Nagyon-nagyon szívesen!Tőled már annyi szépséget elmentettem,hogy örülök ha egy kicsit is viszonozni tudom:))Köszönöm,hogy itt voltál és írtál:)))

   Törlés
 4. Óh.. de aranyosak! Én a barkaágas, kiscsébés képet el tudnám képzelni tányéralátétnek, vagy faliképnek is. No persze, a "foltvarró szemével" nézve. Idén húsvétra már nem lesz belőle semmi, de a képet utólagos engedelmeddel lementettem magamnak.
  Erzsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök,hogy tetszenek Neked is.Annak pedig különösen,hogy tovább is gondoltad:))
   Remélem ha elkészíted foltvarrással bármelyiket is,megmutatod nekünk.Én nagyon várni fogom:)))Köszönöm,hogy írtál!

   Törlés
 5. Annyira bájosak ezek a díszek! Mikor ilyeket látok, elkap az alkotási vágy. Csak ne lenne már éjfél...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is hasonlóan érzek!Örülök,hogy Neked is tetszenek,remélem hasznukat veszed:)))
   Köszönöm,hogy írtál,jól esik!!

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...