2013. március 7., csütörtök

Tavasz díszítés

Végre ezt is sikerült összehoznunk....!Minden a helyére került,az óriás krepp papír virágok, Ildikó szivárványos virágai és persze a pillangók:))
Egy kis ízelítő:



A többit,ha szeretnétek ITT megnézhetitek!Remélem a gyerekeink is örülni fognak(ahogy mi,amikor végeztünk!)Végre itt a TAVASZ:)))

12 megjegyzés:

  1. Na...itt fekszek le nálad! A lányok elaludtak, tűzre raktam és a tanárnéniknek az ajándékot holnapra becsomagoltam...krepp papírba! Arany színű és rá arany vastag szalag! 22.00 óra...térjünk nyugovóra! Ez a nap is remekül sikeredett! Köszi neked is mindent!!! Puszi álmodjunk szépeket...te pillangóidról!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan azok a csomagok is nagyon szépek:)Engem is hív már az ágy!!Jó éjt Neked is.Holnap folytatjuk!Puszi

      Törlés
  2. NAGYON-NAGYON SZÉPSÉGES LETT!!! :) Ügyesek és kreatívak vagytok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó,hogy itt voltál!!Nagyon aranyos vagy,jól esnek ezek a kedves szavak:))KÖSZÖNÖM(ill.köszönjük)!!!!!

      Törlés
    2. Jövök szinte minden nap, csak nem mindig sikerül kommentelnem.. (a munkahelyem olvasni tudlak titeket, de sajnos, mivel a g-mail tiltott, kommentelni csak itthonról van módom). Puszi! És tényleg nagyon ügyik vagytok! Remélem az árvácskák már a helyükre kerültek!!! :)

      Törlés
    3. Jól esnek a kedves szavaid...A munkahelyek már csak ilyenek:)Én 2 hét múlva állok vissza ismét a munkába,akkor már én sem tudok olyan sűrűn irkálni(bár azért nagyon fogok igyekezni!).Az árvácskák holnap kerülnek a helyükre:)))),ha az idő is engedi,most esik nálunk:(Majd megmutatom őket.Puszi!!!

      Törlés
  3. Na a következő biznisz a pedagógus nap, vagy még húsvétolunk is ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De örülök,hogy írtál!!!!Nem tudom,hogy mi a következő,majd időben megtudjuk...és majd arra is együtt készülünk:)))Puszi

      Törlés
  4. Szép a végeredmény, vidáman mennek a gyerekek ilyen hangulatos terembe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm mindannyiunk nevében!

      Törlés
  5. Jaj még lefekvés előtt be kell, hogy tekintsek ide! Úgy örülök, hogy sikerült feltenni a Facebook dobozt meg a többit neked! Már profik leszünk ebben! Azért még a szülősre meg kell csinálnunk jövő héten! Á..ott van már a tavaszi terem díszítés is! Csak nem kipróbáltad a facebook megosztást? Na jó éjt! Jó volt ez a közös délután és este! Nem csak ünnepekkor kellene közös családi nap!
    Puszi és szuPER!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon jó érzés,hogy még lefekvés előtt benézel az "ablakomba":)
      Köszönöm a segítséget,örülök,hogy megtudtuk csinálni.A családi napok rajtam nem múlnak,ezt ugye tudod?!Remélhetőleg jön a jó idő és akkor kinti programokat is lehetne már szervezni...,de akkor hogyan blogolunk??:)))))Puszillak és még egyszer köszönöm!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...